Breedkapper

Wil jij graag een kas laten bouwen met veel ruimte en een gunstige luchtstroom? Dan is de breedkapper de ideale keuze voor jou. Benieuwd naar de voordelen van de breedkapper? Neem dan contact met ons op!

loods bouwen

Breedkapper kas

Een breedkapper is een kas met brede kappen. Met een indrukwekkende breedte van 5 tot wel 16 meter biedt deze kas meer ruimte dan een traditionele kas. Je kunt deze ruimte gebruiken voor werkzaamheden, opslag of extra kweekruimte. De bredere constructie zorgt voor een gelijkmatigere luchtstroom dan bij een traditionele kas. Dit kan de groei van planten bevorderen en de kans op ziekten en plagen verminderen. Het frame is gemaakt van sterk aluminium en het dak en de wanden zijn gemaakt van duurzaam polycarbonaat. Dit betekent dat je kas bestand is tegen wind en regen en jarenlang meegaat.

Breedkapper laten bouwen

Als je een breedkapper kas wilt bouwen, zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Zo moet je bijvoorbeeld een geschikte locatie kiezen, de grootte bepalen en nadenken over de juiste fundering en constructiematerialen. Dit kunnen lastige keuzes zijn waar een ervaren bedrijf zoals New Way Projects u bij kan helpen. Wij hebben de ervaring en expertise om jouw wensen werkelijkheid te laten worden. Van begin tot eind denken wij met je mee, geven wij advies en realiseren we jouw plannen. Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Samen met jou komen we tot de beste oplossingen!

loods laten bouwen
Bellen

Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 08:00 tot 17:00.

Mailen

Mailen kan altijd. Wij reageren vaak binnen 24 uur!

Locatie

Ons kantoor in ‘s-Gravenzande is te vinden op de Nobelstraat 13.

Breedkapper informatie

Wil je meer informatie over de breedkapper? Of wil je gelijk starten met het bouwproces? Neem dan contact met ons op. Er zal snel een gesprek volgen waarin we je vragen en wensen bespreken. Samen zullen we jouw droom gaan realiseren!

  • Recent project:
    De Priesnitzhoeve Lunchroom
.pdf .dwg .jpg .png .doc