Kas op maat laten bouwen

Als je op zoek bent naar een kas die perfect past bij jouw specifieke behoeften en wensen, dan kan een kas op maat van New Way Projects de ideale oplossing zijn. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op.

kas op maat

Kas op maat laten bouwen door New Way

Hier zijn enkele redenen waarom je bij New Way Projects een kas op maat zou kunnen aanvragen:

  1. Uniek ontwerp: Een kas op maat biedt de mogelijkheid om een uniek ontwerp te creëren dat past bij de stijl van jouw huis en tuin. Onze ontwerpers werken nauw met jou samen om een kas te ontwerpen die zowel functioneel als aantrekkelijk is.
  2. Aanpassing aan jouw specifieke behoeften: Een kas op maat kan worden ontworpen en gebouwd om te voldoen aan jouw specifieke klimaat- en groeiomstandigheden, en kan worden uitgerust met functies zoals verwarming, koeling en irrigatie.
  3. Hoogwaardige materialen: We maken onze kassen van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Of je nu kiest voor glas, polycarbonaat of plastic, je kunt erop vertrouwen dat je een kas van hoge kwaliteit krijgt.
  4. Expert installatie: Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat jouw kas op maat professioneel en veilig wordt geïnstalleerd. We zorgen voor een vlotte en efficiënte installatie, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe kas.
  5. Volledige klanttevredenheid: Bij New Way Projects streven we ernaar om onze klanten volledig tevreden te stellen met onze producten en diensten. We bieden uitstekende klantenservice en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de kas krijgt die aan jouw verwachtingen voldoet.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke kas die perfect past bij jouw specifieke behoeften en wensen, dan is een kas op maat van New Way Projects de juiste keuze. Onze expertise in ontwerp, materiaalkeuze en installatie zorgen ervoor dat je een kas op maat krijgt die jarenlang meegaat en waar je van kunt genieten. In ons aanbod vind je wat we nog meer op maat voor jou kunnen maken!

Bellen

Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 08:00 – 17.00.

Mailen

Mailen kan altijd. Wij reageren vaak binnen 5 werkdagen!

Locatie

Ons kantoor in ‘s-Gravenzande.

Kaswoning

Een andere mogelijkheid van een kas op maat is een kaswoning. Een kaswoning wordt vaak aan huis gebouwd om extra ruimte te creëren. Een kaswoning wordt daarom ook vaak een kas aan huis genoemd. Een kas aan huis kan gebruikt worden als kantoorruimte, recreatieruimte of gewoon als extra leefruimte. Er is veel natuurlijke lichtinval, wat het erg prettig maakt om in zo’n ruimte te werken of te leven. De ruimte is natuurlijk ook zeer geschikt om op kleine schaal eigen planten en/of bloemen te kweken.

kaswoning
kas laten bouwen

Kas laten bouwen

Naast kweekruimte dient een kas goed als ketelruimte of opslagruimte. Door zijn stevige constructie biedt een kas veel bescherming aan ketels of goederen die worden opgeslagen. Het glas laat veel licht binnen, waardoor de behoefte aan elektrische verlichting wordt verminderd en energie wordt bespaard. Door de constructie van de kas aan te passen aan de specifieke behoeften van het gebruik, wordt de kas een veelzijdige en multifunctionele ruimte voor verschillende doeleinden. Bekijk dit project waar we een kas op maat hebben gebouwd.

Kas aan huis bouwen 2

Kas aan huis

Denk je over een kas aan huis bouwen? Bij New Way Projects hebben we al eerder kas aan huis projecten afgerond. Door jouw kaswoning project aan uit te besteden bij New Way Projects, kies je voor kwaliteit en maatwerk. We gebruiken enkel hoogwaardige materialen en maken de kas aan huis precies naar jouw wensen. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van kassen, dus je bent bij ons zeker aan het juiste adres voor jouw kas aan huis. Vraag een offerte op maat aan of neem contact op om je wensen te bespreken!

Het verhaal achter New Way Projects

New Way Project is opgericht door Mario en Mitchel. Mario heeft ruim 40 jaar ervaring in het vak en heeft jarenlang een eigen constructiebedrijf gehad. Inmiddels heeft hij ook al 8 jaar een eigen adviesbureau. Mitchel daarentegen is nog jong, maar erg ambitieus. Hij is 5 jaar als 3D tekenaar en projectleider werkzaam geweest, waarna hij als projectmanager binnen andere bedrijven ging werken. Daarna heeft hij nog 3 jaar als zzp’er gewerkt. Vervolgens hebben Mario en Mitchel de handen ineen geslagen en zijn zij samen New Way Projects gestart met als doel speciale en kleinschalige projecten te realiseren. In ons verhaal lees je meer over onze service en projecten. Dankzij de ruimschootse kennis, ervaring en ambitie heeft New Way Projects inmiddels flinke groei doorgemaakt.

Kas op maat laten bouwen

Hobbykas of tuinkas laten bouwen

Op zoek naar een perfect passende hobbykas of tuinkas op maat? Onze ontwerpers werken samen met jou om een unieke kas te creëren die perfect past bij jouw tuin en specifieke behoeften. Zo bouwen wij ook breedkappers en extra hoge kassen. Bovendien kunnen we de kas uitrusten met functies zoals ventilatie en automatische irrigatiesystemen voor een optimaal groeiklimaat voor jouw planten. Met hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen de elementen, bieden wij een uitstekende klantenservice en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met jouw kas. Of je nu kiest voor een hobbykas of tuinkas, wij maken er een succes van.

  • Recent project:
    Bonito Plant Uitbreiding Schuur
.pdf .dwg .jpg .png .doc