Sandwichpanelen schuur of loods bouwen

Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om een schuur of loods te bouwen, dan zijn sandwichpanelen of geïsoleerde panelen de perfecte keuze. Bespaar tot wel 30% op jouw loods of schuur. Meer weten? Neem contact met ons op!

loods bouwen

Schuur of loods bouwen met sandwichpanelen voordelen

Wil je een schuur bouwen met sandwichpanelen? Deze panelen bieden namelijk tal van voordelen ten opzichte van traditionele bouwmethodes.

  1. Ten eerste zijn sandwich panelen zeer snel en gemakkelijk te installeren. Dit betekent dat je tijd en geld kunt besparen op de bouwkosten, zonder dat je hoeft in te leveren op de kwaliteit van het gebouw. Daarnaast zijn deze panelen licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn en de bouwtijd nog verder wordt verkort.
  2. Een ander voordeel van sandwich panelen is dat ze zeer goed isoleren. Dit betekent dat je energiekosten kunt besparen doordat de warmte in de winter binnen blijft en de koelte in de zomer. Bovendien zijn deze panelen ook nog eens brandwerend, wat de veiligheid van het gebouw verhoogt.
  3. Tot slot zijn sandwich panelen ook nog eens zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De panelen zijn bestand tegen corrosie en weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Dit maakt ze de ideale keuze voor bedrijfsruimtes en loodsen die een lange levensduur vereisen.

Kortom, als je op zoek bent naar een snelle, efficiënte, goed geïsoleerde, veilige, duurzame en onderhoudsvriendelijke manier om een bedrijfsruimte of loods te bouwen, dan zijn sandwich panelen of geïsoleerde panelen de perfecte keuze. Waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor sandwich panelen en bouw jouw ideale bedrijfsruimte of loods!

Bellen

Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 00:00 Lorem ipsum dolor sit amet,

Mailen

Mailen kan altijd. Wij reageren vaak binnen … Lorem ipsum dolor sit amet

Locatie

Ons kantoor in ‘s-Gravenzande… Lorem ipsum dolor sit amet,

Overkapping met sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn ook zeer geschikt voor overkappingen vanwege hun lichtgewicht en duurzame eigenschappen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden een uitstekende isolatie om de temperatuur en vochtigheid te reguleren. Bovendien zijn ze bestand tegen corrosie en weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Dit maakt sandwich panelen een uitstekende keuze voor overkappingen van bijvoorbeeld terrassen, parkeerplaatsen of fietsenstallingen.

loods laten bouwen
loods bouwen

Kosten besparen met sandwichpanelen

Over het algemeen kan het gebruik van sandwichpanelen leiden tot een kostenbesparing van 10-30% ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Het is daarom de moeite waard om de kosten van verschillende opties te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Neem contact op met New Way Projects voor meer informatie over de kosten voor jouw specifieke project.

Schuur van sandwichpanelen bouwen?

Heb jij ideeën of wensen voor het bouwen van een sandwichpanelen schuur? Wij van New Way Projects kunnen met je meedenken vanaf de eerste stap, inclusief vergunningsaanvragen, tot aan de realisatie. Aarzel niet en neem direct contact met ons op of bekijk reeds gerealiseerde projecten.

  • Recent project:
    Bonito Plant Uitbreiding Schuur

Kosten schuur en loods met sandwichpanelen

Voor meer informatie over de kosten van sandwich panelen voor een bedrijfsruimte of loods, kun je contact opnemen met New Way Projects. De kosten van sandwich panelen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder dikte, kwaliteit, locatie en projectomvang.

.pdf .dwg .jpg .png .doc