Construction Projects

De afwisseling is onze specialiteit en maatwerk is onze kracht. Uiteenlopende projecten als bedrijfsruimtes, stallen, schuren, schoolgebouwen, kantoren zorggebouwen en andere denkbare accommodaties krijgen bij ons de hoogst mogelijke zorg.

Doordat wij breed georiënteerd zijn, hebben wij oog voor elk detail en is voor ons geen uitdaging te gek.

Wat kan New Way Projects voor u betekenen?

Als er akkoord is gegaan met het bestek en de offerte, geven bouwkundig tekenaars hun expertise. Zij weten het ontwerp goed te vertalen in lichte, maar sterke constructies. In het geval van een tuincentrum zijn zo’n beetje alle bouwkundige bouwdisciplines bij het proces betrokken. Met behulp van 3D-programma Advance Steel kunnen onze bouwkundig tekenaars alle onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig tekenen en laten produceren voor de constructie.

Van 3D tot product

Naar aanleiding van de eigen 3D getekende  productietekeningen wordt de metalen constructie in onderdelen geproduceerd door onze leveranciers. Deze onderdelen worden vervolgens naar de bouwlocatie gebracht om daar door onze monteurs te worden geassembleerd. Vervolgens wordt het dak en de gevel afgewerkt met transparante platen uit glas, kunststof of sandwichpanelen naar keuze.

  • Recent project:
    Willem van Veenschool

Vragen en/of opmerkingen?

Wilt u meer informatie over 'Construction Projects' en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.