Wij zijn New Way Projects

New Way Projects ontwerpt, levert en bouwt professionele kassen, bedrijfsruimtes, serres, overkappingen, tuinkamers, binnentuinen en hobbykassen. En zoals onze naam al doet vermoeden, doen wij dit op onze eigen, innovatieve manier. Bent u op zoek naar een compleet nieuwe, speciale constructie of renovatie? Bij New Way Projects bent u aan het juiste adres.

Wat kan New Way Projects voor u betekenen?

Wij leveren diensten aan alle segmenten binnen de tuinbouwsector. Dit gaat van groente-, fruit- en plantenkwekerijen tot tuincentra, strandpaviljoens, tuinbouwscholen, zorgboerderijen en de horeca. Het gaat veelal om projecten in staal en aluminium die zijn afgedekt met ESG-glas, sandwichpanelen of 16mm kanaalplaat.

Projecten op maat

De ontwerpen die wij creëren en leveren zijn volledig naar wens van de klant. U heeft de vrijheid met door u gewenste afmetingen te komen. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor teeltkassen en constructies met standaard afmetingen. Naast het ontwerpen en bouwen van constructies kunnen wij u ook helpen met de renovatie van bestaande bedrijfspanden en teeltkassen.

  • Recent project:
    Bonito Plant Uitbreiding Schuur

Onze service

Klantvriendelijkheid en respect zijn belangrijke kernwaarden bij New Way Projects. Daarom kunt u bij ons rekenen op:

doelgericht

Wij tonen begrip en flexibiliteit voor uw wensen

Betrokkenheid

Door ons kleine team schakelen we altijd snel

Innovatief

Samen met de klant komen we tot de beste oplossingen

Het verhaal achter New Way Projects

New Way Project is opgericht door Mario en Mitchel. Mario heeft ruim 40 jaar ervaring in het vak en heeft jarenlang een eigen constructiebedrijf gehad. Inmiddels heeft hij ook al 8 jaar een eigen adviesbureau. Mitchel daarentegen is nog jong, maar erg ambitieus. Hij is 5 jaar als 3D tekenaar en projectleider werkzaam geweest, waarna hij als projectmanager binnen andere bedrijven ging werken. Daarna heeft hij nog 3 jaar als zzp’er gewerkt. Vervolgens hebben Mario en Mitchel de handen ineen geslagen en zijn zij samen New Way Projects gestart met als doel speciale en kleinschalige projecten te realiseren. Dankzij de ruimschootse kennis, ervaring en ambitie heeft New Way Projects inmiddels flinke groei doorgemaakt.