Turnkey Projects

New Way projects ontwerpt, ontwikkelt en bouwt bedrijfsruimtes en tuincentra volgens de wensen en behoeftes van de ondernemer.

Wij realiseren onder meer constructies voor tuincentra, zorgboerderijen, universiteiten, onderwijsinstellingen en kwekers van fruit, groente, bloemen & planten.

Een ruim aanbod in kassen & bedrijfsruimtes

Wij leveren en monteren complete turn-key projecten voor de professionele gebruiker. Bij dit soort projecten draagt een opdrachtgever het complete project over aan ons.

Onze engineers vertaalt uw wensen en doelstellingen naar een passend ontwerp. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de juiste normering van de constructie, lichtinval en energie.

Snelheid en maatwerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, starten wij het voortraject altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin kunt u al uw wensen en eisen aan ons kwijt. Tijdens dit gesprek bespreken we onder andere de uitstraling, de kapbreedte, de goothoogte en de gevelbekleding. Daarna gaan we dieper in op de technische installaties, winkelrouting en bijvoorbeeld het type kas. Vervolgens duiken wij samen met onze partner Star Advies in de voor u benodigde vergunningen.

  • Recent project:
    WKK-Ketelruimte – Middelweg

De korte lijntjes van New Way Projects

Omdat wij eigen engineers in huis hebben, hebben wij veel lijntjes lopen. Dit zorgt voor een vlotte samenwerking tussen hoofdaannemers, projectontwikkelaars, constructeurs, architecten en particuliere klanten. Zo verloopt het proces prettig vanaf de eerste letter op papier tot de uiteindelijke oplevering.

Het monteren van constructies

Naast het ontwerpen en leveren van uw project, kunnen wij ook de montage op ons nemen. Met behulp van ons capabele en ervaren montageteam staat uw constructie binnen no-time naar wens.

Vragen en/of opmerkingen?

Wilt u meer informatie over 'Turnkey Projects' en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.