Loods laten bouwen

Wil jij een loods laten bouwen? Bij New Way Projects kunnen wij voor jou een loods of bedrijfshal bouwen, ongeacht waar je in Nederland gevestigd bent. Wil jij meer informatie? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

loods bouwen

Redenen om een loods te bouwen

Er zijn verschillende redenen waarom iemand ervoor zou kiezen om een loods of bedrijfshal te bouwen.

  1. Opslag: als er ruimtegebrek is en/of veel goederen, materialen of machines opgeslagen moet worden kan een loods een goede optie zijn. Het is een relatief simpele constructie wat snel gebouwd kan worden
  2. Productie: Als iemand een bedrijf heeft dat productieactiviteiten uitvoert, kan een bedrijfshal een goede optie zijn. Een bedrijfshal kan worden aangepast aan de specifieke productiebehoeften van een bedrijf en biedt vaak meer ruimte en infrastructuur dan een loods.
  3. Distributie: Als iemand goederen distribueert, kan een loods of bedrijfshal een goede optie zijn. Een centrale opslaglocatie kan helpen bij het stroomlijnen van de distributieprocessen en kan het gemakkelijker maken om goederen naar verschillende locaties te verzenden.
  4. Expansie: Als iemand een groeiend bedrijf heeft en meer ruimte nodig heeft voor activiteiten, kan een loods of bedrijfshal een goede optie zijn. Het kan goedkoper zijn om een nieuwe loods of bedrijfshal te bouwen dan om te proberen extra ruimte toe te voegen aan een bestaand gebouw.
  5. Investering: Sommige mensen kunnen ervoor kiezen om een loods of bedrijfshal te bouwen als investering. Ze kunnen de ruimte verhuren aan andere bedrijven voor opslag of productie, wat kan helpen om een ​​passief inkomen te genereren.

Bedrijfshal laten bouwen

Als we praten over een loods is het meestal een onverwarmde en eenvoudige opslagruimte die wordt gebruikt voor de opslag van goederen, machines of materialen. Loodsen hebben vaak grote deuren en een eenvoudige lay-out om de opslag van (grote)voorwerpen te vergemakkelijken. Een bedrijfshal is daarentegen een veelzijdigere ruimte die vaak wordt gebruikt voor industriële, commerciële of kantooractiviteiten. Bedrijfshallen hebben vaak een uitgebreide infrastructuur, zoals kantoorruimtes, vergaderruimtes, toiletten, keukens en parkeerplaatsen.

Kortom, een loods is voornamelijk bedoeld voor opslag, terwijl een bedrijfshal een multifunctionele ruimte is die kan worden gebruikt voor verschillende zakelijke activiteiten.

loods laten bouwen
Bellen

Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 00:00 Lorem ipsum dolor sit amet,

Mailen

Mailen kan altijd. Wij reageren vaak binnen … Lorem ipsum dolor sit amet

Locatie

Ons kantoor in ‘s-Gravenzande… Lorem ipsum dolor sit amet,

Geïsoleerde loods of bedrijfshal

Het isoleren van bedrijfspanden wordt steeds aantrekkelijker vanwege de directe besparing op energiekosten en duurzaamheid. Investeringen in isolatie verdienen zichzelf binnen vier tot tien jaar terug, afhankelijk van het type isolatie. Vloer-, spouwmuur- en dakisolatie zijn de meest effectieve isolatiemaatregelen met een rendement van 7 tot 12%. Subsidies zoals de Energie-investeringsaftrek en Milieu-investeringsaftrek kunnen hierbij helpen. Bedrijven met een hoger energieverbruik zijn soms verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen.

Wat kost een nieuwe loods of bedrijfshal laten bouwen?

De kosten van het bouwen van een loods of bedrijfshal hangt sterk af van de eisen en wensen van de klant. Een loods kan relatief goedkoop gebouwd worden als het een eenvoudige betonnen vloer betreft met een lichte constructie van staal en een bekleding van damwand. Wanneer er meer wensen zijn zoals hogere Rd-waarde (isolatiewaarde), grotere overspanningen of een gehele indeling kunnen de kosten goed oplopen. Omdat New Way Projects alles zelf kan ontwerpen en engineeren kunnen alle onderdelen los aangevraagd worden en de “goedkoopste” onderdelen bij elkaar verzameld worden.

Dakconstructie laten maken

Nieuwe loods laten bouwen

Heb jij ideeën of wensen voor het bouwen van een loods/bedrijfshal? Wij van New Way Projects kunnen met je meedenken vanaf de eerste stap, inclusief vergunningsaanvragen, tot aan de realisatie. Aarzel niet en neem direct contact met ons op of bekijk reeds gerealiseerde projecten.

  • Recent project:
    WKK-Ketelruimte – Middelweg
.pdf .dwg .jpg .png .doc