Renovation Projects

Stijgen de energielasten de pan uit door gebreken aan uw pand of kampt u met een lekkend dak? Renovatie is in de meeste gevallen vele malen goedkoper dan volledige nieuwbouw. Wij adviseren u hierin graag. Met onze kennis en ervaring binnen de wet- en regelgeving, energiebesparing en vormgeving van een complete constructie kunnen wij het gehele project van start tot realisatie ondersteunen. Zo bouwen we samen aan het pand van uw dromen.

Wat kan New Way Projects voor u betekenen?

Doordat wij van de hoed tot de rand allerlei verschillende kassen, tuincentra en bedrijfshallen hebben gezien, kunnen wij goed meedenken met de klant in de mogelijke opties.

Het financiele plaatje

Het kan financieel erg aantrekkelijk zijn voor klanten om een bedrijfsloods of tuincentrum te renoveren. Zeker als we dit vergelijken met een compleet nieuwe constructie. Aangezien de deuren van uw pand tijdens een renovatie niet gesloten hoeven te worden, heeft u geen last van omzetverlies. Daarnaast wordt de waarde van uw pand juist weer meer waard.

Een moderne uitstraling

Het komt voor dat uw pand er verouderd uit ziet. Niet gek als er al jaren in gewerkt wordt. Een renovatie kan echter zorgen voor een compleet nieuwe look. En uiteindelijk kan zo’n nieuwe look zorgen voor net dat extra zetje dat een potentiële klant nodig heeft.

Duurzaamheid

Rekening houdend met het milieu is renovatie een stuk duurzamer dan het bouwen van een compleet nieuwe constructie. Er kan een hoop energie worden bespaard door in plaats van een compleet nieuwe schuur, alleen het dak te voorzien van nieuw isolatiemateriaal. Zeker in deze tijd zijn dit zaken om in overweging te nemen.

  • Recent project:
    Opstal verstevigen voor Sandwich panelen

De terugverdientijd

Tot slot worden de terugverdientijden van dergelijke investeringen door de stijgende energiekosten drastisch verkort. Dit kan zelfs leiden tot een derde van de terugverdientijd ten opzichte van de oude situatie. Op deze manier voldoet uw gebouw ook aan de energiebehoefte van de toekomst. Goed voor de portemonnee, de klantvriendelijkheid en het klimaat.

Alles is mogelijk

Wilt u een bestaande kas met enkel glas aanpassen naar een nieuw dek met veiligheidsglas en zonwerend polycarbonaat? Of wilt u grotere ruitmaten in bestaande glasgevels plaatsen? Bij New Way Project is alles mogelijk. Twijfelt u of wij kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op en we weten snel of we u kunnen helpen.

Vragen en/of opmerkingen?

Wilt u meer informatie over 'Renovation Projects' en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.