Dakconstructie

Wil jij een dakconstructie laten maken? Bij New Way Projects kunnen wij voor jou een dakconstructie op maat maken, ongeacht waar je in Nederland gevestigd bent. Wil jij meer informatie? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

dakconstructie laten maken

Dakconstructie laten maken

Een dakconstructie bestaat uit het frame van het dak en de dakbedekking. Het geeft vorm en stevigheid aan jouw dak, en zorgt daarnaast voor stabiliteit en veiligheid van jouw gebouw. De constructie moet sterk genoeg zijn om jouw dak te dragen en moet bestand zijn tegen weersomstandigheden zoals wind en sneeuw. Je hebt verschillende typen dakconstructies en verschillende materialen waar je uit kunt kiezen. Hout is vaak het standaardmateriaal voor een dakconstructie, want het biedt stevigheid, is flexibel en gaat lang mee. Staal is ook een goed materiaal voor een dakconstructie, want het is lichter, maar kan nog steeds veel gewicht dragen. Het lichte materiaal zorgt ervoor dat de bouwtijd van jouw dakconstructie korter is.

Dakconstructie schuur

De belangrijkste verschillen tussen de dakconstructies van een huis en van een schuur zijn het ontwerp en de grootte. Huizen hebben vaak complexere dakconstructies met bijvoorbeeld dakkapellen en houten balkstructuren. Schuren hebben meestal een eenvoudigere dakconstructie, zoals een zadeldak of een lessenaarsdak. Een plat dak is natuurlijk ook mogelijk voor een schuur. Wij bouwen regelmatig platte dakconstructies voor schuren of garages. Wij werken met lichte materialen en kunnen deze snel en eenvoudig installeren. Dakconstructie schuur laten maken door New Way? Neem contact met ons op!

Stalen dakconstructie schuur
Bellen

Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 00:00 Lorem ipsum dolor sit amet,

Mailen

Mailen kan altijd. Wij reageren vaak binnen … Lorem ipsum dolor sit amet

Locatie

Ons kantoor in ‘s-Gravenzande… Lorem ipsum dolor sit amet,

Dakconstructie kapschuur

Een kapschuur is een type schuur met een open constructie. Je kunt de kapschuur gebruiken als opslagruimte of overdekte parkeerplaats. Een kapschuur kan ook goed dienen als gezellige zitplaats in de tuin. De constructie van een kapschuur zit meestal vrij eenvoudig in elkaar. Deze bestaat vaak uit een zadeldakconstructie waarbij de ene zijde langer is dan de andere zijde. Kapschuren die dienen als knusse plek in de tuin, zijn vaak van hout. Grotere kapschuren die dienen als opslag zijn juist vaker van staal. Zo kun je de kapschuur dus op meerdere manieren inzetten en hier verschillende materialen voor gebruiken.

Dakconstructie sandwichpanelen

Sandwichpanelen bestaan uit twee panelen, met daartussen een laag van isolerend materiaal. Wij gebruiken sandwichpanelen steeds vaker voor dakconstructies. Een dakconstructie met sandwichpanelen heeft een strakke en moderne uitstraling. Wij bieden de panelen in verschillende kleuren en kunnen deze op maat maken naar jouw wensen. Sandwichpanelen zijn licht, en dus eenvoudig te installeren. Het materiaal is duurzaam en roest niet, waardoor het dak weinig onderhoud nodig heeft en lang mee gaat. Sandwichpanelen zijn brandveilig en zijn goed bestand tegen wind en regen. Heb je interesse in een dakconstructie met sandwichpanelen? Of kies je toch liever voor andere materialen? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en wij maken voor jouw een advies op maat. Wij bouwen ook schuren met sandwichpanelen.

Dakconstructie sandwichpanelen

Dakconstructie laten bouwen

Heb jij ideeën of wensen voor de dakconstructie van jouw schuur, loods of bedrijfshal? Wij van New Way Projects kunnen met je meedenken vanaf de eerste stap tot aan de realisatie. Aarzel niet en neem direct contact met ons op of bekijk reeds gerealiseerde projecten, zoals het bouwen van garages en breedkappers.

  • Recent project:
    Bonito Plant Uitbreiding Schuur
.pdf .dwg .jpg .png .doc